söndag 10 maj 2015

Försommar?

Nu är det nästan sommar....

Jajamän nu har det hänt, dagen vi väntat på se´n Oktober.
Inte så sensationellt för så många kanske men nu har vi dusch igen. Jörgen kopplade in varmvattenberedaren och blandaren i uteduschen i trädgården . För tillfället vår största måttstock på att frosten äntligen lämnat oss och den härliga värmen förhoppningsvis snart kommer.
Ett särskilt stort tack till Björn och Viveca samt Gun-Britt och Hans som vi lånat dusch av vid behov under vintermånaderna. Det har ju såklart också gått bra att haft köket som tvättrum.
Vi är glada att vi var kloka nog att bygga den extra rymlig.
 
Diskbänken på utsidan duschen blev också invigd igen! ......förmodligen kommer både vatten och med det även diskmaskin bli inkopplat inom det närmsta  halvåret ,men när jag vill vara ensam med mina tankar kommer jag nog ändå att använda den fina diskplatsen vi använt i snart 3 somrar.
 
I övrigt har vi inga bilder från vårt byggprojekt den här veckan. Våra duktiga snickare har gjort klart med masoniten mot det gamla sticktaket och satt takreglar. Vi väntar nu in firman som skall blåsa in lösull i hela det stora taket .
 
...såklart väntar vi redan på nästa helg som dessutom består av lite extra ledighet, i alla fall från våra "ordinarie arbetsplatser". Planerade projekt är att måla stolar till Gäststugan samt att måla den slammade delen av lagården men det krävs ju då att vi kommer upp i en temp. på 15 grader.
 
Önskar alla en fin vecka!
/A
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar