söndag 7 april 2024

Byggprojekt del 6

 Nu kan vi nog nästan säga att vårt senaste projekt är klart, återstår lite inredningsdetaljer. Men vi hade ju ett riktigt tungt projekt kvar som skulle fixas....Vårt piano som vi haft lite inklämt under trappan i vårt boende i lagården skulle äntligen på plats i nya studion. Var inte en jätteinspirerande plats att sätta sig på tidigare och spela även om vi gjort det då och då.

Vi kan ju i alla fall vara tacksamma över att vi sålde flygeln innan vi flyttade hit till Rudskoga, den var ju betydligt större och tyngre.


Bra att passa på när våra ungdomar kom hem på besök och middag! Stora starka barn tackar vi för hjälpen! Vi lyckades också få det fint på plats i vår nya studio intill de andra instrumenten utan att det nya massiva trägolvet fick ett endaste märke. Glas koppar på plats nu under metallhjulen känns bra.


Nya bäddsoffan blev också levererad under veckan så under fredagskvällen fick vi inviga nya myshörnan. Provade några tavlor på listen får se vilka som slutligen hamnar där. Vi skall också ha ett par tavellister till uppåt eftersom det är högt i tak. Blir väldigt mycket "vägg" annars.
"Soffbordet" är de två gamla ommålade sängborden som just får agera sängbord när man bäddar ut soffan till dubbelsäng. 


Nya rullgardiner på plats över fönster och glasdörren för att stänga ut sol ljus vid övernattning.
Ser att vi får nästa år placera vår Askeladden eka på annan plats , är ju inte så kul att titta ut på en plastbåt.


Till sist mötte vi den här gynnaren på väg hem när vi inhandlat hyllplan mm till vår arbetshörna.
Inte alls särskilt bekymrad och kom väldigt nyfiket nära, akta er alla höns!!
Det är så otroligt härligt att varje dag få olika underbara naturupplevelser när vi bor som vi gör.

//A









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar