söndag 2 augusti 2015

"Vävstuga"

Äntligen har det blivit dags att sätta vävtapet efter all spackling!
Vi började med tvättsuga/teknikrum så att allt är tip-top innan vår VVS-are "Tobbe" kommer.
Fortsatte sedan med väggarna i det som skall bli vardagsrum.
Här är en bild på invävningen av utsprånget till vår "Gräddhylla" ,däruppe planerar  vi att ha ett par sköna läsfåtöljer och platsbyggda bokhyllor.Vi har inte riktigt  bestämt vilken typ av räcke vi skall ha, men det lutar åt någon form av smide.
 Nu återstår att fortsätta vävningen under veckan för att därefter måla klart....Härligt vi börjar "se ljuset i tunneln".Dock är det inte särskilt "ljust" på den öppna övervåningen då inte alla fönster är insatta  i gaveln på "gamla höskullen", men de kommer nog på plats om ett par veckor. Även de fönstren har vi måttbeställt i aluminium med Faluröd utsida och vit insida.

                                                                           ....
Jag tycker inte om att prata väder, det är helt fixerat vid om det har eller skall eller hur många mm det har regnat. Vi har ju valt att bo i Sverige och då är det väl mer sannolikt att det inte är 30 grader varmt på sommaren?....Nåja vilket som blev även jag/vi lite extra glada då vi kunde torka bort spindelväven från våra solstolar ,ta fram en god bok ,på med solhatten och dessutom ,minsann även solkrämen detta veckoslut.....livet är allt bra underbart när solen skiner!!
Önskar alla en trevlig första vecka i Augusti...(undrar hur många kräftor det kryper i burarna i år?)
                                                                   
                                                                     /A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar