lördag 22 augusti 2015

ÄNTLIGEN!!


Wow!!..vi har faktiskt vatten!!

Tänk att vi kan bli så lyckliga av nå´t som är så självklart som vatten i våra hus?
men det är faktiskt så att vi haft vattendunkar i vårt boende i tre år och måste faktiskt erkänna att det varit lite smått krångligt mellan Oktober och April då vi varit tvungna att koppla bort vårt "sommarvatten"....men nu är vi där !!! Jag har spolat i toan ,duschat i vårt badrum och idag dessutom tvättat i vår tvättmaskin här i Linnevalstorp. Det är stort!! Har förmodligen dessutom ALDRIG funnits en tvättmaskin på den här gården tidigare och heller inte en spol-toa (och definitivt inte i Ladugården)
Vi har valt både en stor fast takdusch kombinerad med en handdusch som är bekvämt. Vi fastnade för en ny modell med kvadratiska munstycken istället för runda,
Kan dessutom rekommendera Lyko.se där vi brukar beställa bl,a, dessa underbara tillbehör till duschen, 1 Liter räcker skönt länge!! De har också en butik i Vansbro som jag brukar besöka när jag är på väg till Tällberg några gånger om året på jobbets vägnar.
En liten bild på "teknikrummet" Fantastiskt duktiga Per från Br.Perssons rör i Gullspång hjälper oss att få till alla nödvändiga detaljer, Hur snyggt som helst!! Skönt med proffs som älskar sitt hantverk.

....och till sist lite "trädgård"


.. den här veckan inomhus....Vi köpte en liten planta på Svedrins  www.svedrins.se
tidigt i våras paprikan fick precis som tomaterna "bo" i uterummet då sommaren så länge lyste med sin frånvaro, men nu trivs de bra och Jörgen har använt mycket i sin matlagning.
...

Nästa vecka hoppas vi även att vår diskmaskin och kranen i köket blir inkopplad.
Stor eloge till noggranne Tomas Classon från Elteknik som gjort ett underbart snyggt jobb med alla ledspot och alla kopplingar till allt. Den nya svarta badrumsfläkten är superbra helautomatisk och hörs nästan inte alls....

 Kram/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar