lördag 2 november 2019

Höst=Flytt

För vår del inleddes hösten med flytt....först var det dags att flytta våra fina kattungar till sina nya hem. Kändes lite i hjärtat då vi jobbat hårt med att fostra dom eftersom deras mamma dog.
Men de har fått otroligt fina hem på landet (hade vi som krav)

En sista knä-stund i fåtöljen i köket innan avfärd.

Efter det blev det dags för storstädning från tak till golv, bra att ha något att syssla med tror jag.
Med tre stycken kattlådor utspridda i huset för att få dom rumsrena snabbt blir det "lite grusigt"..ha,ha.. Nu blev det också dags att se ut vår nya soffa som vi planerat en längre tid men inte  aktuellt så länge vi hade kattungarna kvar. Vi har ju hela tiden haft den vit/beige bäddsoffan som vi införskaffade då vi hade det här stället endast som fritidsboende.


Vi blev redan nu sugna på att flytta om. Bäddsoffan skall få ny plats på övre plan när den måttbeställda kommer hem , blir en liten mysig tv-hörna kombinerat med att kunna spela brädspel. Tv-bänk fick de gamla mjölkflaske-lådorna som fanns här på gården bli ,
(text:"Mjölk är Mat & Dryck" samt "Varaortens mejeriförening") kul!!


Skrivbordet som min far byggt-39 fick också byta plats till "biblioteket" och är fr.o.m.. nu min nya bloggplats.


Nu är vi inne i November och får vi göra lite extra trevligheter. En kopp te med färsk Ingefära i läshörnan och bläddra i trädgårdstidningar livar upp. Börjar också skissa på lite projekt till -20.


Färska räkor och havskräftor gör också livet lite trevligare!


Har också lite extra "poolhäng" i form av två älgar som knallat runt gården sista veckorna. Gissar att det är den nysådda vallen och fallfrukten i fruktträdgården som lockar. Eller också känner de på sig att Jörgen inte jagar på våra marker (än).

............

Piffa till och sätt guldkant på Hösten så blir det snart Vår!!

/A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar