måndag 2 april 2018

Pyssel på alla plan!

Då kom den långa sköna Påsken igen! Underbart med lite extra lediga dagar och vilka dagar se´n!! Har haft många sköna stunder med ansiktet i solen.
Inledningsvis hämtade vi lilla Julia för lite kvalitetstid tillsammans innan resten av familjen anslöt till Påsk buffé´n.  Lite olika Påsk-pyssel måste fixas och dags att putsa och knyta ihop de fina fjädrarna vi samlat tidigare som våra hönor tappat.
Tången var lite knepig att förstå sig på men skam den som ger sig! Det gick riktigt bra att klippa av Tenntråden tillslut.
Och resultatet blev väl tjusigt, väldigt "närodlat" i alla fall, björkriset plockade vi in för några veckor sedan så det skulle hinna bli grönt.

När vi målat klart Påskbreven  blev det dags för att hälsa på de nära och kära runt oss.


Påsk-pyssel på hög höjd bestod i att täcka  håligheter vid takfoten och skorstenen på vårt Gästhus med stålnät som Kajorna håller på och lägger beslag på. Nu får de bygga någon annanstans!
 Innan vi började renovera i det här projektet var Jörgen riktigt höjdrädd, men det går att övervinna och utmana sina rädslor ,en riktig "fena" är han dessutom på att köra skylift!

Då kan vi bocka av projekt Kajor och får fortsätta med projekt kapa och klyva ved så vi klarar oss hela nästa vinter.

Nu en kopp och paus  i solen igen!
/A




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar