söndag 9 april 2017

Trevlig entre´!

Kommer bli härligt med en ny och trevligare entré´ , Jörgen hämtade sand och tillverkade en "drottning" av en rejäl  timmerstock som han packade den vattnade sanden med. När allt var klart var det bara att börja lägga. Flera pass i olika riktningar för att avrinningen och det vågräta skulle bli bra.


Vi funderade en stund vilket mönster som passade bäst på den här platsen och kom fram till att det blev snyggast längst med eftersom lagården har den längsta väggen vid den här platsen. Den gamla murarborsten som fanns på gården är perfekt att jämna till och borsta in lite extra sand där det behövs.


Några timmar senare har vi kommit så här långt, jag var ju såklart bara tvungen att "prov-ställa" vår stålmöbel för att provsitta den "nya " uteplatsen, här kommer det bli morgonkaffe i solen framledes!!
Vi konstaterade dock att vi vill ha den något bredare, så det är bara att fortsätta efter väggen en bit till.


...måste bara visa en bild på våra "Tjejer", som njuter precis som vi av gårdslivet här.
Det var ju en rätt blåsig helg och vad passar bättre en att vila en stund i lä och sol i gamla stallet?




Vilken växtkraft!!...det gäller att på Hösten komma ihåg vart man har sina växter...så inte fallet den här gången. De stackars små Tet a´tet (minipåskliljor) strävar fram på alla sidor om den tunga stocken vi la som kant  i höstas på vår lite större rabatt på baksidan. Kul....Tänker inte ta bort dom utan det får vara lite Wild and cracy, härligt!

......

Så går vi åter in i Påskveckan igen, otroligt vad fort det går. Har plockat lite björkris och pyntat i krukor, även utemöblerna har kommit fram denna fina helg. (dock inte våra solsängar än)Den lite extra långa helgen njuter vi av tillsammans med våra tre grabbar och sina familjer, livet vore väldigt fattigt utan dom. Hoppas det inte blåser så mycket så vi kan elda påskbrasa enligt tradition.

Önskar alla en riktigt härlig och GLAD PÅSK!!
Kram/A















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar