måndag 17 april 2017

Trädgårdsduchen flyttas!

Jaha då blev det äntligen dags att hitta en ny plats för vår trotjänare, "Trädgårds-duschen".
Det finns inte mycket som slår att i tidig morgon innan jobbet stå ute i trädgården och duscha varmt, ackompanjerad av pigga fåglar som kvittrar. Däremot har vi upptäckt att den måste flyttas från sin nuvarande plats. Vi ansade och klippte ner den vildvuxna häcken som gick från vår gäststuga  i tomtgränsen ner förbi vår trädgårds-dusch som  nu kom den fram och stod där som en korvkiosk i fruktträdgården!!... såg bedrövligt ut......sagt och gjort efter förmiddagskaffet var det dags att montera ner den.



Här har vi monterat bort varmvattenberedaren mm...


Vi skall behålla så mycket som möjligt och eftersom Jörgen så smart byggt ihop den för några år sedan var det bara att skruva isär de tyngsta delarna.
Återstår att ta bort den gjutna plattan samt stenläggningen runt. Den tidigare rostfria diskbänken  vi använde innan vi fick klart med vatten inomhus kommer väl tillpass i vårt kommande ute kök på övre altanen. Skalet av vår sommardusch ligger nu på vänt på vår släpkärra tills vi gjort en ny grund på annan plats till den.  Tror  kanske den kommer sitta bredvid de gamla buskrosorna på den västra gaveln av gäststugan?  Där är det en undanskymd plats som inte skämmer och utsikten är dessutom underbar.

.....fortsättning följer....

                                                             Kram/A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar