söndag 5 februari 2017

Sänggavel

Som jag nämnt i tidigare inlägg präglar man sina barn när de växt upp i ett hem där föräldrarna gillar att bygga och inreda. Veckan som gick har ytterligare bevis på detta då vår grabb Per och hans familj kom och ville börja med sitt nästa projekt. Deras projekt bestod i att bygga en egen designad säng-gavel utav de gamla breda planken från vår lada som vi sparat. Tidigare byggde Per ett matbord av dessa plank och fick "blodad tand". Efter mycket slipande och putsande strök han dom med svart lackbets och som pricken över i satte han dekorationshuvuden i koppar för att dölja skruvarna. Det är ju som bekant trendigt med just koppar nu så även sänglamporna skall bli i Koppar , blir säkert jättefint!!


Här skickade Per en närbild på lite olika detaljer när han monterat den i lägenheten i Karlstad.

.....

Vi fortsätter med vårt projekt att röja sly och samla ved till nästa vinter under alla lediga stunder. Det är ju äntligen lite ljusare när man kommer hem på eftermiddagarna. Förresten ni har väl hört att Taljoxen ändrat sitt läte och kvittrar lite mer, härligt!!



Nu så får vi i övrigt ladda batterierna inför kommande Vår , har beställt lite nya böcker med trädgård och växthus som kommer med Bokbussen imorgon så det blir intressant att börja planera och skissa lite över vår trädgård.


Jörgen överraskade med lite extra gott i veckan ...Härligt att lyxa till det lite när det är så otroligt grått och trist väder. Vi älskar skaldjur och dessa kunde man beställa på Fiskbilen i Nybble...mums! Tycker om att äta dom  naturella men lite färskpressad Citron över  är också gott.....

Ha´en fin Vecka!
Kram/A




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar