måndag 26 oktober 2015

"Stairway to heaven"

Härligt nu har det hänt!! Stegen till vårt sovrum är ersatt med en ny trappa.
Trappan har vi beställt av Haga -Märsta Snickeri som var här tidigt i somras för att millimeter anpassa den efter vårt behov. Och mycket riktigt inte en millimeter felar, imponerande!!
Även Jocke och Emil assisterade Lennart vid uppsättningen under veckan.


Alla stöttor och även stockarna till vänster är nu borttagna. Vi skall måla trappan men vet inte riktigt hur än .Just nu känns det som att bara sidstyckena blir vita och trappstegen i ek som golvet,, men vi får se när vi blivit "kompis" med vår nykomling. Inte heller nu är det bråttom, viktigast att det blir som vi tänkt.


På tal om golv....här håller Jocke och Emil på med Ekgolvet i vardagsrummet. Vi hade tänkt gjort det själva men i väntan på trappleveransen sa det "svisch" och golvet var på plats.


Åter kul med en minnesbild, Björn B i framkant och Håkan T längst bak . Där ni ser vattpassen stå lutade mot väggen är det vår nya trappa är placerad. (Bilden från i April i år)

Rudskoga bor på riktigt!!

Kan också tillägga att vi snart bor permanent här vi kände att vårt projekt kommit så pass långt att vi kan flytta hit. Radhuset i Kristinehamn som vi köpte för att komma närmare renoveringen istället för villan i Karlstad har vi nu sålt .Det blir en hektisk tid med att röja ur då de nya ägarna redan vill in i mitten på November. De blev förtjusta i våra möbler och ville köpa ut även dom ....och varför inte .
De var ju anpassade för det boendet och inte här . Naturligtvis har vi ju vissa möbler mm som betyder mycket för oss och de skall ju såklart in i vårt nya hem.

Önskar alla en fin höstvecka och hoppas ni slipper undan förkylningen vi dragit på oss!!
                                                                            
                                                                 Kram /A










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar