söndag 18 oktober 2020

Höstprojekt

 Ja, då blir det dags för inlägg igen... passar på att måla då vi har en trevlig och lämplig temperatur fortsatt denna fina Höst. Vi har ju inte riktigt bestämt om vi skulle ha slamfärg, tjära eller järnvitriol på våra stora logdörrar.


 De är ju i par på båda sidor om logen ,antagligen körde de rakt igenom med hölass och häst förr här på gården. Vi har lagat det gamla loggolvet där det tydligt syntes att hästen stått och sparkat med hovarna. 

Denna bild  från baksidan där Jörgen börjat måla med slamfärg som till slut blev bäst.


Blir lite skillnad före och efter....


Vi skissar också på lite nya projekt med vårt vindskydd där vi hoppas kunna sitta i vinter och grilla efter kanske skidtur eller vinter mete..men kommer tid.

.......


Och visst suger man ut det sista ur den härliga sommarårstiden, blir ju lycklig av att fortfarande se några bin och maskrosor hemma i trädgården.


Fick också hem den beställda ute-kaminen under veckan som vi såklart var tvungna att provelda och sitta i fåtöljerna framför och bara mysa. Inte så tung så det går lätt att flytta den där man vill sitta just då.


Kanske årets sista Golfrunda denna fina Söndag, vem vet men så länge till går det nog inte.


Visst börjar vi bli trötta på denna pandemi nu...suck. Mitt HMS arbete ute på olika industrier är just nu lite mer invecklat men man vänjer sig att bära mask. Finns ju faktiskt de som utsätts för så smutsig miljö att de normalt måste ha det varje dag på jobbet annars också och det slipper ju tack och lov jag. 


Ha, nu en riktigt skön vecka och njut av alla fantastiska höstfärger!
/A









 





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar