måndag 13 april 2020

Projekt energi.

Visst är det märkligt när våren gör sitt intåg vilken energi det ger. Vet inte riktigt var man skall börja för mig/oss funkar en "To do" lista, nåt som alltid funnits i mitt liv....vet inte riktigt vad det står för men känns otroligt skönt när alla punkter är avklarade och strukna. Hade en kompis som berättade om systemet med en glasburk där det i stället var skrivna små lappar (inte med små kärleksord utan ATT GÖRA... ha, ha,..)

...nåja alla sätt som funkar är bra


Nu börjar ju insekterna dyka upp igen och de skall vi vara särskilt rädda om så fixade ett "5-stjärnigt" boende särskilt för dom under veckan bakom vår jordkällare där det kommer ängsblommar lite längre fram.


Dags att putsa upp och olja in det lilla teakbordet som vårt citronträd står på i vårt orangeri.


Hur underbara är inte de första vårlökarna....bilder på Scillan i vår trädgård har jag säkert lagt med varje vår...och här en gång till, tröttnar aldrig på den himmelsblå färgen gräsmattan byter till.


Och så var en Påskhelg avklarad, denna blev inte riktigt som vanligt då några som kände sig lite krassliga valde att stanna hemma såklart. Men som tur var lilla Julia frisk så hon som tradition kunde måla ytterligare ett urblåst ägg till vårt Påskträd.

/A




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar