söndag 1 mars 2020

Sportlov med livskvalite´

Ja, så blev det sportlovsvecka igen...det var ju några år sedan våra grabbar hade sportlov och vi bokade in vintersemester tillsammans, men nu kommer "efterrätten" vårt barnbarn Julia.
Dock är hon inte i skolåldern än (5år) men föräldrarna valde en resa med egentid och då hjälper vi ju såklart gärna till. Hade själv gärna sett att fått avlastning när vi hade småbarn men är man sladd barn så blir det ju inte riktigt så....
Dock lite trist att vi inte fått någon vinter här utan då får vi åka en bit, valde därför Säfsen denna gång istället för Trysil eller Sälen där det är överfullt just denna vecka. (Det kan vi ta nån helg längre fram)

Och nu kommer känslan tillbaka...tålamodet,bogserande till liftar, planera kisspauser etc.,ha,ha..men ack så underbart. Blev så klart sugen på att ta några egna åk i svarta backarna men det får bli en annan gång när vi är själva.

Och vad är "sportlov" om inte blå himmel ,2 minusgrader ,vindstilla samt fikastund ute med varm choklad mm.samt gnistrande snö...nice. Dessutom stor eloge till alla som fixat otroliga förutsättningar för skidåkningen.


Såklart måste vi ju också återuppleva "barnmaten" till kvällsmat ,kreativiteten sprudlar.
"Jörgens hemlagade mos" är på önskelistan hos vårt barnbarn och jag är benägen att hålla med, mums!!

.........
Efter hämtning av barn behövdes en välförtjänt skogspromenad här hemma denna Vasaloppssöndags eftermiddag....och hur förvånad blev jag när denna dök upp över trädtopparna...??????


lite suddigt...meeen what?? en Trana 1 Mars?...men såklart de känner väl av att vi inte har vinter?

men fick en otrolig Vårboost så nu blir det bara bättre och bättre...

Ha en fin Mars-vecka!
/A




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar