söndag 13 maj 2018

Maj-Semester

Denna ljuvliga månad Maj när allt börjar slå ut och värmen kommer , har för vana att njuta av några dagars semester denna månad för att bara andas in och upptäcka allt som händer i naturen runt oss.
Detta år i samband med veckans Kristihimmelsfärdsdag
 
...och sommarvärmen kom så fram med trädgårdshatten!! Många sköna stunder med kaffekoppen att bara blunda och njuta av alla dofter.
 

Våra stora Lönnar börjar blomma och tusentals vildbin håller hov!
 
 
Det går ju såklart inte bara att sitta....så medan Jörgen bygger på nya utställningen på sitt jobb börjar jag fixa med vårt nya projekt...Växthuset!...Först skall det muras en grund.
 
 
Vi skall förlänga takstolarna på gamla hönshuset så då behöver vi bygga ställning....
Har tänkt att lägga sten även runt växthuset för att inte gräset skall växa nära. Blir ju massa gräsklipp som sprutar runt på glasen annars när vi trimmar kanterna....
 
 
Helgen avslutades med trevligheter först på Vike bondemarknad där vi var inbokade att underhålla under dagen. Vi fick också påhälsning av vår "prinsessa" som  faktiskt vågade rida på Ponny där efter lite övertalning,....nu tyckte lilla familjen att vi skall skaffa Ponny...ha,ha..
(De får så gärna bygga ett litet stall och hägna in bete här,..men mer jobb med häst än vad man tror...)
 
 
Har också funnits lite tid för att träna lite på Golfbanan,...alltid trevligt med en lunch på "Gretas"
 
Skulle mer än gärna ha ledigt även den kommande veckan,...men ,men nu väntar nya utmaningar på jobbet så jag får väl lugnt vänta in sommarsemestern...Nåja det är ju långa sköna kvällar nu när vi kommer hem..
 
Kram/A
 
 
 
 

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar