söndag 30 oktober 2022

Attefallshus?

 Ja....nu när det blir mörkare sitter vi mer inomhus och då börjar kreativiteten framåt vad vi skall ha för projekt. Nu har vi kommit på att det nog får bli ett Attefallshus som kombination hobbyrum och även extra övernattningsmöjligheter för släkt och goda vänner. 


Tänkt och funderat på vilken modell men detta ovan tycker vi passar bäst på de alternativa platserna vi har tänkt Kommer ju såklart att stå på en plats med härlig utsikt som ger energi. Jag har inte tänkt att jobba så länge till eftersom Jögge redan är hemma på heltid, vi får planera för att få härliga vardagar med utrymme för våra olika hobbys. Kan redan nu känna hur man sitter med en stor kopp nybryggt kaffe därinne och tittar ut över nejden och filosoferar över livet och vad man skall måla eller spela...nåja kommer tid. Vem vet man kanske får något nytt fritids nöje att pyssla med?

......

Annars har vi inte så mycket för oss här hemma på gården allt är förberett för vintern. 


Fågelbordet är fixat och redan första säcken inhandlad. Här en orädd fru domherre som hittade en skön plats på sockeln till vårt slammade hus.


Njuter också av sköna promenader i höst diset jobbar hemifrån så fort det går och är så tacksam över energin det ger med alla kreatur runt oss som lugnt betar när man går förbi.


Det var matmarknad denna sista Lördag i månaden vilket gör att man får passa på att handla närodlat och lite fint trädgårdspynt i form av rostiga klot för marschaller eller vad man vill ha i dom..


Inhandlat men kanske inte "närodlat" men fantastiskt gott tilltugg före maten, mums!!


Ha en fin vecka alla som läser!
:)

//A











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar