söndag 29 augusti 2021

Golf (dock ej snigelgolf)

 Årets sista Augusti helg avslutades med nu traditionella Rudskoga golfen. Lite stolta kanske vi trots allt är då två av "pallplatserna" togs av oss.. Jörgen såklart etta och jag trea...


Jätteroligt och kommer förmodligen inte hända igen, alla som provat på denna sport vet vilka små marginaler det är som gör att det går bra eller tvärtom riktigt dåligt, men gamla nog att gilla läget.

.......

Lite annat har vi också gjort senaste veckan, firat svärmor som uppnått mäktiga 90 år och jag hoppas verkligen att jag får vara lika konserverad och klar i hjärnan som hon är vid samma ålder.


Finns tydligen något som heter "snigelgolf" det gjorde vi inte idag....men denna vidriga art har dessvärre invaderat vår gård ....dock inte lika många i år...kan hoppas att det hjälpte att vi plockade väldigt många förra året. Men som ni ser blir det några i år också, tydligen lägger tydligen varje snigel ca 400 nya ägg, suck så det gäller att hålla undan!! 

Som synes på bilden så gillar de dessutom att vara kannibaler och äta varandra.
(Denna ramlade ner till sitt öde i saltvattnet)

Fick också tips om ljusåsens ostar så vi testade grillosten och ävern "stilton" under veckan och de rekommenderar vi å det varmaste...fantastisk smak och konsistens.


Steks gärna med lite lök så blir det en fantastik smak!!

Önskar en fin vecka och nu går vi i n i första Höstmånaden....

//A 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar