söndag 3 januari 2021

Gott Nytt 2021!

 Och vips var det efter massor av sköna lediga dagar dags för en arbetsvardag igen... Men alltid lite bra och skönt med rutiner igen.

Julen var den konstigaste vi upplevt som föräldrar, våra grabbar med resp. har väldigt varierade arbetsplatser och vi är faktiskt stolta över att de tar FHM restriktioner på alvar och är rädda om oss. 

Det  resulterade i att vi satte på oss våra tomtedräkter (tomtemor o tomtefar) och åkte iväg till Karlstad där alla tre fortfarande bor kvar. Istället för att samlas tillsammans allihop som vi alltid gjort fick det bli hos var och en utomhus, såklart märkligt men det var ju i alla fall inte tio minusgrader så det gick bra. Dock den i tid kortaste Julafton vi haft med våra älskade grabbar.

Annat var det förr....när alla kunde samlas.


Vad är mer julkänsla än Carl Larssons Sundborn??..en klassiker. Fast jag tycker nog våra tomtedräkter passar bättre än min folkdräkt just på julafton.....


....ja vad gör man då hemma, hemma, hemma ...denna tid. Njuter såklart av de få soltimmar vi får och     är ute så mycket som dagsljuset tillåter. Pratar också lite byggplaner inför det lite varmare halvåret men det berättar jag om längre fram.


Vad är mysigare än att krångla till det lite istället för att bara sitta inne ,njut av naturen utanför och vi som har förmånen att bo mitt i som ett naturreservat tar vara på varje timma.
 ( kom igår 8 st. Kronhjortar och sprang förbi nedanför altanen t.ex.)
Idag blev det därför en variant på "Pannkaka/Våffla" till lunch, hur mysigt som helst och så himla enkelt. Och visst har väl Talgoxen redan ett lite piggare läte?!

Gott Nytt 2021  !!


//A





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar