söndag 23 augusti 2020

Rudskogagolfen-2020

 Japp så var årets "Rudskoga-golf" tävlingen som Jörgen arrangerar avklarad ,den är för alla som har någon anknytning till eller bor i Rudskoga. Det började ju som jag säkert nämnt i tidigare inlägg med att han uppmanade alla han haft "grönt-kort" kurs med skulle delta och efter det har det blivit fler och fler som vill vara med. Helt anspråkslöst och bara trevligt. Det nya är dock att anmälningsavgiften är 2 st Trisslotter vilket gör att tävlande nr:1-3 kan ju få en riktigt rejäl vinst om de "skrapar rätt"!


Tyvärr många avhopp p.g.a.sjukdom och jobb i år men så är det..(jag själv bakom kameran var också med)


Sköna kvällar fortfarande trots att vi börjat jobba...ett dopp i spa-polen när man kommer hem känns ju faktiskt nästan som semester...bara  att ta tillvara.


Ta tillvara och njuta ,ladda batterierna inför den mörka årstiden gör vi ,här en vy vid badplatsen där vi varit mycket i sommar och även haft många trevliga middagar.


Att njuta är också att gå ut i vårt Orangeri och plocka dagens skörd av tomater. Blir ju hur mycket som helst men vi fryser in lagom portioner och gör världens godaste pastasåser i vinter.


hmmm...den här njuter av sig själv...får nog ta fram sekatören och tala om "vem som bestämmer"...funderar dock på att göra en portal till nästa sommar eftersom den ändå vill växa vilt. Tror det kan bli både snyggt , mysigt och välkomnande upp på vår altan?


Mitt projekt just nu är att sätta ihop lite nya övningar till mina Yogapass som äntligen kommer igång i idrottshallen den 2/9. Det blev ju ett avbrott p.g.a. pandemin såklart och jag har fått frågan många gånger när eller om det börjar igen. Så välkomna alla som behöver lite lugn och ro samt harmoni i vardagen!! Första passet 18:00 styrka,balans (s.k. Astanga) och andra 18:45 med djup stretch för att minska stelheten (Yin-Yoga)

Ha en fin sensommarvecka!
//A



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar