söndag 2 februari 2020

Förberedelser för Våren.

Wow vilken vårdag det blev,!...Hade redan köpt hem blomjord så bra att passa på att bära ut alla pelargoner för omplantering och nedklippning. Så himla smidigt att kunna göra det ute på gräsmattan istället för inne på bänken...toppen! Nu behöver det faktiskt inte komma nån kyla och snö, börjar vänja oss ,...och vill vi kan vi ju åka ett par timmar norrut om vi vill åka skidor. Underbart med en dag utan moln och regn så passade verkligen på att vara ute tills solen gick ned.


Har nog aldrig rensat grusgången i Februari tidigare...men mysigt i solen! 

 

Fick också lära mig av min älskade mamma Helen att man inte skall "pilla i jorden" före den har en temp av 15 grader...förlåt men Kvicksarven som börjat växa släppte väldigt lätt i rabatten och nån nytta måste väl det vara innan våren kommer med sin fulla kraft...?


Avslutade dagen med en promenad i vår skog...och kolla?..Hasselbuskarna har redan hängen?...(hoppas det inte blir en massa minusgrader så de klarar sig....)


Måste lägga med en bild på vår nya skulptur ("Vadarfågel" ) till trädgården som Jörgen köpte på hantverksmarknaden 1 meter hög och i smide, har fått sin plats bredvid vårt utekök tillsammans med alla andra stenar.

Ser fram emot en vecka med ytterligare några minuter längre dagsljus.
/A



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar