måndag 26 februari 2018

Småprojekt i kylan.

Lite småprojekt denna vecka blev att hämta den måttbeställda  rostfria plåten till bänkskivan på vår lilla köksö. (Lokalt hos Björn Blomqvist byggplåt såklart)


Vi har ju samma rostfria plåt ovanför spishällen så vi tycker det passar fint. Känner dock att vi vill byta ut fläkten som var inköpt då kökshörnan var i det som var tänkt att vara gästboende. Visst passar den i stil men det finns framförallt effektivare och de lite "storköks liknande" som är vinklade utifrån väggen är fräcka och tar mindre plats.



"Små-projekt" som lämpar sig nu är också att ta lite sticklingar från de pelargoner vi vill ha ute lite längre fram. Väldigt enkelt att få i det här fallet sex stycken ,hoppas de blir lika kraftiga som "moderplantan". Får väl prata med dom lite extra?


Äntligen kom solen tillbaka!! Känns som hur länge se´n som helst vi satt och lapade sol.
 Mot lagårdsväggen blir det skönt i lä med en kopp.


Våra "tjejer" har dock lite jobbigt att hitta bete ,har krattat gräsmattan på vissa ställen för att de skall få nåt. Men under ena bilen som stått på samma ställe på gårdstunet fanns det lite sysselsättning denna fina Söndag!


Avslutningsvis en härlig bild från skidspåret som kusin dragit upp här i Frosterud.
Med den utlovade "Sibiriska" kylan verkar det som vi kan åka efter jobbet på kvällarna närmsta veckan. Kul för alla skolungdomar som har sportlov!

/A











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar