onsdag 20 december 2017

Matmarknad med Tomten

Hoppsan!.... så blev det 3:e Advent och bara en vecka kvar innan Julafton....
För vår del inte särskilt mycket "stök" då vi firar Jul hemma hos en av våra grabbar där  alla bidrar med knyt till Julbordet. Det blir så ibland då några  har lite udda arbetstider på sina jobb.
Jörgen och jag fick minsann träffa Tomten som kom till Kristinehamns Historiska under Söndagen. Alla barn fick lämna in sina önskelistor samt få lite julgodis. ( jag bidrog med lite barn och julvisor under tiden)



Härligt med alla dessa småttingar som stod i kö ,en del lite tuffare som verkligen vågade be Tomten snällt om något särskilt de verkligen önskade sig.

Det var också Matmarknad på nedre botten, brukar ju vara sista Lördagen i månaden men det funkar ju såklart inte riktigt nästa helg så därför denna.


Det var bortåt 600! besökare  och även den här gången blir de som inte tidigare sett den permanenta utställningen en trappa upp på "Historiska" väldigt imponerade ,kul!

Vår lilla grupp underhöll också under dagen i några omgångar.


Vi saknade såklart Mikael som var ute på annat uppdrag.
Bosse hade dagen till ära införskaffat ny "Jul-hatt" på loppis, kanske någon som vet var det finns möjlighet att få den uttänjd till en storlek större. Är ju lite dåligt med Modister nu för tiden....


Det är väl lite tidigt kanske att önska God Jul...men med tanke på hur fort  dagarna går så är väl det lika bra!!

GOD JUL alla!!
Kram/A



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar