söndag 14 februari 2016

"Före och Efter" del 2

-Ja, då var det dags att även lägga ut inlägg med före och efter bilder på projekt" Lada-versers Vardagsrum" .....
Här är bild på ladan som skall bli vardagsrum i anslutning till köksdelen. Tack och lov inte riktigt lika mycket sten som i Kreatursdelen...... Här har vi dock kört bort en otrolig mängd bråte till både återvinningen och eldat en massa här på gården innan vi tog den här bilden.( kan tillägga att vi försiktigt tagit bort de gamla planken som var friska och sparat till kommande projekt)

Här håller Håkan ("Snickartjärnbro") på med sista fin-liret för att få den gjutna plattan i "våg".
Bilden är inifrån Gårdstunet där vår ladugård går i vinkel. 



Här är den gamla väggen riven mot sydväst (skall ändå bli stora fönster) och uppreglat i nock ...vi älskar vår takhöjd på 6 meter...dags för isolering. Och stort TACK "Snickartjärnbro" för att vi fick ha aluminium ställningen ...underlättade verkligen, så otroligt lätt att bygga om eller till!



Så här blev det...lite svårt att få en bra vinkel då jag står i "biblioteket" på det öppna övre planet. Vi har valt Liggande spontad panel i gaveln för att få lite liv och väggarna har vi tapetserat med glasfiber och målat. Väggen in emot köket har vi behållit cement-stenen som var där i original men även de målat vita med putsfärg, på golvet valde vi klassisk Ek. Får inte i bild med hela rummet på ett bra sätt... soffan är den tidigare bäddsoffan vi "bott i" senaste åren ,vi har redan tittat ut en ny som kommer inom kort och den här trotjänaren får sin plats i det gamla timrade magasinet som vi tidigare  byggt om till två gästrum.

......

Nästa inlägg blir kanske badrummet...eller ...

Ha´ en fantastisk vecka,..vi har laddat hur mycket energi som helst  i den underbara solen som strålade i snön idag, underbart att unna sig att sitta på ett stort fårskinn i vilstolen och bara "lapa sol"!!

    Kram/A



2 kommentarer: