söndag 19 april 2015

"Carpe Diem"...

Att ladda batterierna.

Sköna helg, den började med att vi bar in vår leverans av första omgången material som kom på lastbil från"Träbiten" i Skagersvik. Skönt att våra starka grabbar och kompisar hjälpte till. Det är väldigt praktiskt att ha en stor loge under tak så vi slipper täcka med presenningar.

För säkerhets skull lägger vi lite extra trasmattor över våra måttbeställda fönster......visserligen har de säkerhetsglas men det vore ju fruktansvärt om det blev nå´ n spricka i dom.

I övrigt har vi inte gjort något grovjobb under helgen, mest småpyssel man njuter av. Vi får inte glömma att vara här och nu och bara mysa en stund  tyst och stilla i uterummet.
Fredagkväll är alltid den skönaste på hela veckan när vi vet att två hela lediga dagar kommer.
Vår tubkikare är suverän för att följa det rika djurlivet på utsidan. Djuren känner varken doft eller annat av oss så de kommer riktigt nära ibland. Svårt att fota genom kikarlinsen ,men det syns någorlunda vad vi tittade på.
En Räv på härlig sorkjakt


 
 

En fjolårskalv kom också med sin "mamma", tyvärr stod de så långt isär så jag inte fick dem i linsen samtidigt. Vi hade också denna fina kväll några Rådjur som jagade varandra och ett gäng Harar som mest irrar runt hela tiden ,inte ett dugg bekymrade över Räven i närheten?


                                                      - "Carpe Diem"
                                                                /A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar